Om oss

Flädjemark sports bildades 1996 av Jonas Flädjemark, men hette då FICAR. Flädje International Commerce And Racing. Företaget bildades för att kunna hantera sponsorer och samarbetspartners på ett mer marknadsmässigt sätt.
Vid bildandet av företaget så togs de första stapplande stegen mot ett genuint engagemang för vätgasen som bränsle i våra racingfordon. Att det skulle få en så stor plats i företaget kunde vi bara drömma om då. Läs mer på motorsport historik.

1998 träffades vi, Jonas & Anna Flädjemark. Jonas körde då JTCC och Anna hade 6st hästar. Det dröjde dock bara några få år tills vi tog steget fullt ut och satsade mer marknadsmässigt även på hästarna. FICAR fick lämna plats för namnet Flädjemark Sports, Motor & Hästsport.

Hästsporten inriktar sig i första rummet på avel, men en hel del aktivt användande i de olika tävlingsgrenarna står även det på agendan. Läs mer på Hästsport Historik.

Idag har vi ytterligare en gren och det är innovationer. Så fort vi ser ett problem som vi stöter på vänder vi blixtsnabbt tanken till lösning istället. Ilskan som man kan känna när något inte funkar, vänds till funderande och klurande. Precis det hände när Jonas körde av nylonlinan till röjsågstrimmern för 1000:e gången. Jag måste komma på något bättre än detta!!!
Idag har vi en innovation som är klar att möta marknaden med alla säkerhetsgodkännaden och ett starkt patent i grunden.
Fler innovationer är på gång.........
 
Flädjemark Sports
-Där problem vänds till lösningar
 
Jonas & Anna Flädjemark